Reprezentativa feminina a tarii noastre a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret, disputat in Canada. Handbalistele conduse de cuplul de antrenori Gavril Cozma si Constantin Tosum au reusit sa invinga in finala mica
Reprezentativa feminina a tarii noastre a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret, disputat in Canada. Handbalistele conduse de cuplul de antrenori Gavril Cozma si Constantin Tosum au reusit sa invinga in finala mica Franta, cu scorul de 30-28 (13-22), dupa un meci foarte disputat.
Chiar daca frantuzoaicele au condus cea mai mare parte a meciului, reusind sa aiba chiar si un avantaj de noua goluri, romancele au avut puterea sa revina in repriza secunda, cand au egalat, 24-24. Finalul partidei i-a apartinut celei mai valoroase jucatoare din lotul Romaniei, Cristina Neagu, cea care a marcat de trei ori consecutiv, aducand victoria pentru tricolore.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.