sa-si preia atributiile. Pentru acestia am luat masuri de inlocuire astfel incat examenul sa se desfasoare in conditii normale. Conform metodologiei, presedintii pot fi inlocuiti cu vicepresedintii", ne-a declarat Dumitru Matei, secretar de stat pent
sa-si preia atributiile. Pentru acestia am luat masuri de inlocuire astfel incat examenul sa se desfasoare in conditii normale. Conform metodologiei, presedintii pot fi inlocuiti cu vicepresedintii", ne-a declarat Dumitru Matei, secretar de stat pentru invatamant preuniversitar. In Bucuresti, din cele 22 de centre de examen, 8 nu au avut, ieri dimineata, presedinti. La Galati nu s-au prezentat 3 presedinti de comisie de examen, iar in Brasov nu a venit un presedinte.

Bacalaureat cu mandibula zdrobita
La Brasov, un candidat a sustinut, ieri, proba orala de romana cu mandibula rupta. Intrucat nu putea vorbi, comisia deplasata la spital, l-a pus sa scrie raspunsurile pe hartie. "Candidatul nu face parte din promotia curenta si a fost batut la serviciu. Are toata mandibula in gips", ne-a declarat Carmen Tanasescu, inspectorul scolar general de Brasov.

Examenul "bunicilor"
Peste 400 de absolventi ai claselor a XII-a au sustinut, ieri, proba orala de limba romana din cadrul bacalaureatului, la Grupul scolar Industrial "Sf. Pantelimon", din Capitala. Majoritatea candidatilor au varste cuprinse intre 35 si 50 de ani. "Am luat doar 6... daca n-am invatat cand a trebuit. Am nascut copilul cand aveam 20 de ani, acum este in clasa a XI-a. Am mai avut alti 5 frati, a fost destul de greu...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.