TURCIA, Super Lig, etapa a 3-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gazientepspor in partida pe care echipa sa, antrenata de Walter Zenga (trimis in tribuna in minutul 7 pentru proteste), a castigat-o pe teren propriu, scor 2-1 cu Trabzonspor. Ki
TURCIA, Super Lig, etapa a 3-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gazientepspor in partida pe care echipa sa, antrenata de Walter Zenga (trimis in tribuna in minutul 7 pentru proteste), a castigat-o pe teren propriu, scor 2-1 cu Trabzonspor. Kirita a primit un cartonas galben in minutul 48 * CORNEL FRASINEANU a jucat toate minutele pentru Bursaspor, 0-0 acasa cu Genclerbirligi. De la Bursa a lipsit DANIEL PANCU, ramas pe banca de rezerve.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 2-a * IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE (avertizat cu un cartonas galben in minutul 73) au fost integralisti pentru MSV Duisburg, 1-0 in deplasare cu SpVgg Unteraching.
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 4-a * EMILIAN DOLHA, NORBERT VARGA si HRISTU CHIACU au lipsit de la Wisla Cracovia in meciul pe care echipa lor, antrenata de DAN PETRESCU, l-a castigat pe teren propriu, scor 2-0 cu Korona Kielce. Wisla are 10 puncte si este pe locul 2, la doua puncte de liderul GKS Belchatow.
OLANDA, Eredivisie, etapa 1 * GEORGE OGARARU a intrat pentru Ajax Amsterdam in minutul 3 al meciului de acasa cu RKC Waalwijk, scor 5-0. Ogararu l-a inlocuit pe Grygera, care s-a accidentat. De la Ajax a lipsit NICOLAE MITEA, accidentat.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 3-a * ALIN STOICA, neconvocat in lot, a lipsit de la KAA Gent, 1-1 in deplasare cu Lokeren.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 17-a * POMPILIU STOICA a fost doar rezerva pentru FC Moscova, 2-2 in deplasare cu Amkar Perm * CRISTIAN DANCIA a lipsit de la Torpedo Moscova, 0-0 in deplasare cu Tomi Tomsk.
UCRAINA, UPL, etapa a 5-a * CATALIN LICHIOIU a marcat pentru Vorskla Poltava, 1-0 acasa cu Stal Alcevsk. Lichioiu a fost integralist, a inscris in minutul 7 si a primit un cartonas galben in minutul 22. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.