Tot mai multe personalitati ale scenei publice mondiale se metamorfozeaza in virusi. Dupa ce Bin Laden si George Bush au facut ravagii printre utilizatorii de internet, a venit randul lui Berlusconi sa atace. Astfel, cei care navigheaza pe internet s
Tot mai multe personalitati ale scenei publice mondiale se metamorfozeaza in virusi. Dupa ce Bin Laden si George Bush au facut ravagii printre utilizatorii de internet, a venit randul lui Berlusconi sa atace. Astfel, cei care navigheaza pe internet sunt avertizati ca pot primi un e-mail care anunta faptul ca fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi a fost impuscat de un soldat israelian. Cei care deschid acest e-mail risca sa-si infecteze calculatorul, transformandu-se intr-o tinta usoara pentru hackeri.
Mail-ul respectiv pare a veni de la prestigiosul BBC (bbc.italy2006@bbc.com) si se prezinta cu un fisier atasat, necfotos.zip, informeaza site-ul de stiri Antena3. Acesta contine o imagine a lui Berlusconi (silvio01.gif), precum si fisierul silvio02.pif, care va executa un cod malitios in computerul victimei. Potrivit SophosLabs, este vorba de un troian Dloadr-ALM.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.