Desi Emil Boc sustine ca „Aurel Teodorescu este un profesionist bun“, acesta si-a dat demisia
din PD
„Ionescu a venit in '90 si a spus: 'Eu am fost la DIE>>. Asa ca e invers ca la Musca“,sustine Berceanu

Desi Emil Boc sustine ca „Aurel Teodorescu este un profesionist bun“, acesta si-a dat demisia
din PD
„Ionescu a venit in '90 si a spus: 'Eu am fost la DIE>>. Asa ca e invers ca la Musca“,sustine Berceanu

„Marinescu, la comisia de etica“. Numai „sefele de la Aris au stricat imaginea“, decid democratii

Silvian Ionescu si Aurel Teodorescu nu aduc 'prejudicii de imagine>> PDFostele sefe ale ARIS, presedinta Ana Maria Cristina si vicepresedinta Gabriela Vasile, au fost ieri excluse din Partidul Democrat, conform deciziei Biroului Permanent National al formatiunii. Motivatia conducerii PD a fost oferita de Emil Boc: „Pentru grave prejudicii de imagine aduse partidului“. Pare-se ca senatorul Marius Marinescu, cel care a sustinut-o in functie pe una dintre cele doua si artizanul unor repetate scene de violenta pe holurile Parlamentului, nu aduce prejudicii de imagine. El se afla in analiza comisiei de etica a partidului. Nici fostii ofiteri ai Secur itatii Silvian Ionescu si Aurel Teodorescu nu sifoneaza imaginea PD.

PD l-a desemnat pe democratul Marian Neagu sa preia functia de presedinte al ARIS, in locul demisei Ana Maria Cristina, dar pentru functia de vicepresedinte nu a facut inca o propunere. Si asta, pentru ca este cu putinta ca, in urma restructurarii agentiilor, functia de vicepresedinte sa dispara. Partidul lui Emil Boc ii sprijina, in schimb, in continuare pe Silvian Ionescu si Aurel Teodorescu, acuzati ca au fost ofiteri de Securitate. Boc nu considera ca exista motive pentru care partidul sa se dezica de cei doi, dupa cum au declarat membrii conducerii partidului, ieri, dupa sedinta Biroului Permanent. Presedintele PD a reluat ideea ca cei doi au certificate de la CNSAS cum ca nu ar fi facut politie politica. Mai mult, despre Aurel Teodorescu, tot el a afirmat ca nu este membru PD, ci doar sustinut de partid. Liderul democrat a precizat ca nu stie exact de cine a fost propus, dar ca este un foarte bun profesionist. La randul sau, Radu Berceanu a invocat excluderea fostului deputat Adrian Vilau, acum zece ani, pentru vina de a fi colaborat cu Securitatea. Concluzia era ca „PD are mai multe astfel de cazuri la activ“. Singura scapare era ca Adrian Vilau a disparut de la PD nu prin excludere, ci prin transfer: la PSD. „Am actionat ca atare imediat, fara sa fie CNSAS si atatea atentii publice. Nu poate sa ne dea cineva lectii“, a adaugat Berceanu.

'A recunoscut, de aceea il pastram>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin