de "binefacere" ale municipalitatii, care nu fac decat sa mentina in lesin o capitala europeana intrata "la reanimare". Planurile marete ale edilului general Adriean Videanu raman la nivel de teorie, in conditiile in care, in teren, lucratorii din subordinea primariei actioneaza de mantuiala, in bataie de joc.
In sectorul 6 al Capitalei, la doar cativa pasi de unul dintre punctele de lucru ale Administratiei Domeniului Public (ADP), o straduta "derivata" din Bulevardul Constructorilor este blocata cu crengile copacilor "infrumusetati" de primarie.
Echipele ADP au chelit pur si simplu coroana arbustilor, abandonand ramasitele in mijlocul drumului, astfel ca, pe strada ce leaga doua bulevarde importante, nu mai este chip sa avansezi.
"Am inchiriat niste alpinisti ca sa taie pomii si, dupa ce au terminat de taiat, au fost chemati la o actiune mai importanta. stim de aceasta problema, dar i-am lasat sa se duca. Am zis ca aici, in spatele blocurilor, situatia suporta amanare, ca nu este la drumul mare", ne-a lamurit Florian Mustafa, sef echipa la ADP sector 6. Mai mult, primarul sectorului 6, Cristian Poteras, pare sa fi uitat cu totul de normele europene de mediu, aproband saptamana trecuta taierea unor arbori, de peste o jumatate de veac, de pe Bulevardul Drumul Taberei.