Presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, s-a intalnit, ieri, cu aproximativ 80 de reprezentanti ai organizatiilor nonguvernamentale, pentru a le prezenta proiectul "Acces", prin care reprezentantii societatii civile vor putea sa fie acreditati, asemeni
Presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, s-a intalnit, ieri, cu aproximativ 80 de reprezentanti ai organizatiilor nonguvernamentale, pentru a le prezenta proiectul "Acces", prin care reprezentantii societatii civile vor putea sa fie acreditati, asemeni presei, la lucrarile plenului si ale unor comisii. Olteanu le-a prezentat reprezentantilor societatii civile camera din Palatul Parlamentului in care acestia vor putea veni, pentru a urmari de la televizorul cu circuit intern lucrarile din plen ale parlamentarilor. Aceasta incinta a fost amenajata "cu sprijin european", potrivit lui Olteanu, fiind dotata cu scaune, un televizor, un videoproiector si afise de genul "Voteaza, parerea ta conteaza". Bogdan Olteanu a precizat ca reprezentantii societatii civile, care vor dori sa se acrediteze la Parlament, vor avea acces permanent in toate spatiile publice ale Camerei Deputatilor. "Sper ca, din aceasta toamna, cat mai multe comisii sa va invite sa participati la dezbateri", le-a spus presedintele Camerei Deputatilor celor prezenti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.