22 August 2006de Violeta Cristea

Lectura de un minut

Regizor
Varsta: 56 de ani Teatrul National ""Marin Sorescu"" a obtinut la Festivalul ""Shakespeare"" de la Gdansk, Polonia, ""Premiul special al juriului"" pentru spectacolul ""Cum doriti sau Noaptea de la spartul targului"", in regia lui Sil
Regizor
Varsta: 56 de ani Teatrul National ""Marin Sorescu"" a obtinut la Festivalul ""Shakespeare"" de la Gdansk, Polonia, ""Premiul special al juriului"" pentru spectacolul ""Cum doriti sau Noaptea de la spartul targului"", in regia lui Silviu Purcarete. Festivalul de la Gdansk, ajuns la cea de-a X-a editie, a fost organizat de Fundatia Theatrum Gedanense, patronata de Printul Charles al Marii Britanii. La aceasta manifestare au fost invitate sa participe teatre din diferite tari ale lumii. Prezentarea spectacolului ""Cum doriti sau Noaptea de la spartul targului"" la Festivalul din Polonia reprezinta cea de-a cincea participare din acest an a Teatrului National ""Marin Sorescu"" la manifestari teatrale internationale. Pentru distinctia obtinuta, Jurnalul National il declara pe Silviu Purcarete ""Omul zilei"".

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.