Deputatii comisiilor juridice, de buget-finante si administratie publica vor putea sa-si foloseasca, din aceasta toamna, cartelele de vot nu numai in plen, ci si la sedintele de comisie. Conducerea Camerei a dispus modernizarea infrastructurii de luc
Deputatii comisiilor juridice, de buget-finante si administratie publica vor putea sa-si foloseasca, din aceasta toamna, cartelele de vot nu numai in plen, ci si la sedintele de comisie. Conducerea Camerei a dispus modernizarea infrastructurii de lucru a celor trei comisii prin introducerea unui sistem de comunicatie nou, a votului electronic, dar si prin inregistrarea dezbaterilor, ce vor putea fi accesate pe site-ul institutiei. In acest scop, vor fi utilizate echipamentele electronice achizitionate pentru lucrarile Francofoniei din aceasta toamna, urmand ca pentru restul comisiilor sa se gaseasca alte forme de finantare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.