Asa cum am anticipat, Timisoara da semne vizibile de... „netoita“. Esecul din meciul cu Dinamo a fost pus de unii pe seama faptului ca oamenii lui Gigi Netoiu, adica Alexa, Grigorie si Cartu, au driblat fotbalul in fata „cainilor r

Asa cum am anticipat, Timisoara da semne vizibile de... „netoita“. Esecul din meciul cu Dinamo a fost pus de unii pe seama faptului ca oamenii lui Gigi Netoiu, adica Alexa, Grigorie si Cartu, au driblat fotbalul in fata „cainilor rosii“.

Timisorenii au suferit o noua umilinta in fata lui Dinamo. Poli a pierdut, cu 1-3, meciul de duminica seara, lasand impresia unei formatii ce nu poate emite nici o pretentie la un loc pe podium. Dupa finalul partidei, Marian Iancu, patronul banatenilor, a declarat pe sleau: „Eu simt ca am fost tradat. Ii anunti pe toti cei care investesc in fotbal: nu o poti invinge pe Dinamo cu jucatori de la Dinamo“.

In minutul 12, cand ex-stelistul Andrei Cristea a deschis scorul pe stadionul din Sos. Stefan cel Mare, timisorenii credeau ca li se va implini visul de 40 de ani, anume de a o invinge pe Dinamo la Bucuresti. Ei stiau ca Sorin Cartu este mai italian decat toti italienii cand este vorba de a apara un rezultat si ca au niste jucatori cel putin la fel de valorosi precum adversarii. A urmat, insa, un nou episod al cosmarului numit Dinamo. „Alb -violetii“ au facut pasul inapoi, iar „cainii“ au putut sa atace in valuri, concretizand trei dintre actiunile ofensive.

Cartu nu a mai fost Cartu
Marian Iancu, patronul lui Poli, a fost de nerecunoscut dupa aceasta infrangere. Din omul care avea incredere totala in jucatorii sai, patronul de pe Bega s-a transformat in principalul acuzator al acestora. Nici Sorin Cartu nu a scapat de furia lui Iancu, acesta reprosandu-i o abordare dubioasa a intalnirii: „Cartu nu a mai fost Cartu. A folosit o tactica total gresita. La final m-am trezit cu M. Oprea si cu Olah mijlocasi ofensivi. Si-a gasit tocmai acum sa faca experimente. Jucatorii nici nu mai stiau pe ce lume sunt“. Spunand acestea, Marian Iancu a lasat sa se inteleaga faptul ca nu exclude varianta potrivit careia Sorin Cartu nu ar fi vrut sa il supere pe bunul sau prieten Gigi Netoiu, care inca ar mai lucra „din umbra“ pentru Dinamo.

Alexa a fugit de minge
Cele mai dure atacuri i-au vizat, insa, pe fostii dinamovisti Alexa si Grigorie. Cei doi au fost acuzati pe fata de patron ca nu si-au aparat corect sansele. „Sa imi spuna cineva si mie de ce Alexa a facut prima deposedare abia in minutul 70. Alexa, care e unul dintre cei mai buni inchizatori romani. A fugit de minge tot meciul. Sa imi spuna si mie cineva de ce Grigorie, cel care dadea gol dupa gol la Dinamo si crea faze periculoase, a dat numai un gol si o pasa de gol in patru meciuri! Sa imi spuna si mie de ce nu a jucat nimic Balace, dupa ce i-am marit contractul“, a cerut Iancu, care a intervenit telefonic la OTV. Acesta a tras apoi o concluzie prin care spera sa ii ajute pe toti cei care investesc in fotbal: „Nu poti sa o bati niciodata pe Dinamo cu jucatori de la Dinamo. Ii anunt pe toti cei care investesc in fotbal. Sa se fereasca de capuse“.

De ce s-a mai certat Cartu cu Grigorie?
Potrivit reporterilor „Fanatik“, spre sfarsitul meciului dintre Dinamo si Poli Timisoara a avut loc un episod tensionat ai carui protagonisti au fost Sorin Cartu si Stefan Grigorie. In timp ce antrenorul „alb-violetilor“ ii critica pe cei scosi de pe teren, fostul dinamovist si-a iesit din fire, incercand sa se repeada la tehnician. Grigorie a fost oprit cu greu de Mansour.

Sorin Cartu:
„La modul cum s-au prezentat jucatorii mei parca cereau goluri. Sunt foarte surprins de prestatia unora dintre ei, de la care aveam mari pretentii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.