Peste 70 de parlamentari sunt cercetati de CNSAS, a confirmat, ieri, Ladislau Csendes, membru CNSAS, informeaza NewsIn. El a subliniat ca aceste informatii „nu sunt dosare“ si ca sunt primite „de la SRI, in principal“. Totusi
Peste 70 de parlamentari sunt cercetati de CNSAS, a confirmat, ieri, Ladislau Csendes, membru CNSAS, informeaza NewsIn. El a subliniat ca aceste informatii „nu sunt dosare“ si ca sunt primite „de la SRI, in principal“. Totusi trebuie tinut cont de contextul in care un reprezentant al UDMR a iesit la rampa cu o astfel de declaratie. Recent, nume mari din conducerea Uniunii au fost acuzate de colaborare cu fosta Securitate. Mai mult, daca facem un calcul vom observa ca cele 29 dosare de la SRI cu cele 71 invocate de Csendes ajungem la 100 de dosare - un numar cam prea rotund si cam prea vehiculat de mai multi politicieni care insa nu au oferit informatii in plus. Asa incat este greu de crezut ca ar putea fi un numar real.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.