Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, ieri, ca a primit saptamana trecuta vizita unei delegatii din China, interesata sa faca investitii in judet, informeaza NewsIn. Potrivit lui Prioteasa, chinezii ar fi interesati sa pr
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, ieri, ca a primit saptamana trecuta vizita unei delegatii din China, interesata sa faca investitii in judet, informeaza NewsIn. Potrivit lui Prioteasa, chinezii ar fi interesati sa preia si uzina Daewoo. "Ne-am intalnit cu o delegatie din China, condusa de primul secretar al ambasadei lor de la Bucuresti, Xu Baoyi. Nu e vorba de SRL-uri, ci de firme cu bani multi. Au spus ca sunt interesati chiar si de preluarea Daewoo", a declarat Prioteasa. Investitorii chinezi se orienteaza catre Romania pentru ca, odata cu intrarea in Uniunea Europeana, importurile din China se vor reduce drastic, vor fi mult mai bine controlate, iar taxele vor creste si ele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.