"Pe mine nu m-a scos antrenorul din echipa, ci domnul Borcea. Astea sunt regulile aici, la Dinamo. Nu face Borcea echipa, dar el da bani. Se scrie ca nu dau goluri... E adevarat, dar nu pot sa le fac singur pe toate. Atata timp cat un antrenor
"Pe mine nu m-a scos antrenorul din echipa, ci domnul Borcea. Astea sunt regulile aici, la Dinamo. Nu face Borcea echipa, dar el da bani. Se scrie ca nu dau goluri... E adevarat, dar nu pot sa le fac singur pe toate. Atata timp cat un antrenor nu e lasat sa lucreze sau sa piarda pe mana lui, eu zic ca este foarte greu", a spus Ganea, care a adaugat ca nu s-a certat cu nimeni din echipa. "Nu am avut si nu voi avea niciun conflict. Lui Rednic nu ii face nimeni echipa, dar actionarii mai fac si unele presiuni", a mentionat atacantul. Tehnicianul Mircea Rednic nu a ramas impasibil la declaratiile elevului sau si l-a amenintat cu excluderea din lot. "Foarte bine ca a declarat asta. Eu ii dau primul avion daca vrea sa plece. Daca isi da drumul la gura si face declaratii de genul asta, poate fi amendat si risca sa fie exclus din lot, indiferent cine este", a comentat Rednic. In aceasta problema, mult mai impaciuitor s-a dovedit a fi Claudiu Niculescu, care a declarat ca i-ar parea rau ca Ionel Ganea sa plece. "Nu vreau sa comentez ce a zis Ganita. Mi-ar parea rau sa plece. La gol i-am sarit in brate, pentru ca isi dorea foarte mult sa inscrie. Orice jucator este suparat cand sta pe banca de rezerve, am trecut si eu prin asta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.