filmul "Eu, tu si toti cei pe care ii stim" nu trebuie ratat. Richard Swersey, un vanzator de pantofi care a ramas de curand singur, tata a doi baieti, este pregatit sa-si schimbe viata, dar intalnirea cu exuberanta Christine, femeie cu doua slujbe,
filmul "Eu, tu si toti cei pe care ii stim" nu trebuie ratat. Richard Swersey, un vanzator de pantofi care a ramas de curand singur, tata a doi baieti, este pregatit sa-si schimbe viata, dar intalnirea cu exuberanta Christine, femeie cu doua slujbe, actrita si soferita, il bulverseaza. Cum isi pot lega existentele doi oameni care nu par a avea nimic in comun? Nimic nu este simplu in aceasta poveste contemporana. Personajele s-au ratacit in izolare si isi cauta din nou drumul inapoi, spre familie. Probleme, probleme si iarasi probleme, dar care au cai de rezolvare inedite. Fiul de 7 ani al lui Richard, Robby, are o relatie ciudata pe internet cu o straina, iar fratele sau de 14 ani, Peter, devine subiect de experiment pentru fetele din cartier.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.