Cel putin 10 oameni au fost ucisi, printre care si doi copii, intr-o  explozie care a avut loc ieri in piata Cherkizovo din Moscova. Alte 40 de persoane au fost grav ranite. In urma exploziei, cladirea pietei, care avea 2 etaje, s-a prabusit, t

Cel putin 10 oameni au fost ucisi, printre care si doi copii, intr-o explozie care a avut loc ieri in piata Cherkizovo din Moscova. Alte 40 de persoane au fost grav ranite. In urma exploziei, cladirea pietei, care avea 2 etaje, s-a prabusit, transmite Reuters. La momentul deflagratiei, in piata se aflau aproximativ 100 de oameni, printre care multi comercianti chinezi. Yuri Semin, procurorul general al Moscovei, a anuntat ca nationalitatea victimelor este foarte greu de identificat, corpurile fiind desfigurate.

Doi suspecti au fost arestati de fortele care asigura securitatea pietei, a spus un comerciant, dar informatia nu a fost confirmata oficial.

Efectele produse de explozie sunt similare cu detonarea a 1,5 kg de TNT, conform celor care investigheaza cazul. Rapoartele din capitala rusa arata ca bomba a fost ascunsa intr-o geanta plasata intr-o cafenea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.