a deflagratiei un dispozitiv  exploziv, cu o forta de aproximativ 1,5 kg in echivalent trotil, plasat intr-o sacosa descoperita intr-o cafenea situata in apropierea pavilioanelor comerciale. Martori oculari au transmis anchetatorilor ca au obser
a deflagratiei un dispozitiv exploziv, cu o forta de aproximativ 1,5 kg in echivalent trotil, plasat intr-o sacosa descoperita intr-o cafenea situata in apropierea pavilioanelor comerciale. Martori oculari au transmis anchetatorilor ca au observat trei necunoscuti care au lasat in cafenea o sacosa, dupa care au parasit in fuga localul. La putin timp dupa aceasta s-a produs explozia, urmata apoi de cea a unui recipient umplut cu gaze, socotit initial cauza deflagratiei.

Versiuni contradictorii
Deocamdata, autoritatile competente examineaza mai multe versiuni ale exploziei, fara a exclude o reglare de conturi intre grupari criminale si chiar un act terorist.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.