Societatea Comerciala Electrocentrale Deva SA ar putea contracta un credit extern/intern in valoare de 67,9 milioane euro, aprobat prin Hotarare a Guvernului, in vederea asigurarii partiale a resurselor financiare necesare pentru realizarea proiectul
Societatea Comerciala Electrocentrale Deva SA ar putea contracta un credit extern/intern in valoare de 67,9 milioane euro, aprobat prin Hotarare a Guvernului, in vederea asigurarii partiale a resurselor financiare necesare pentru realizarea proiectului de reabilitare a Grupului nr. 1 de 210 MW din Centrala Termoelectrica Mintia Deva, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta aflat in dezbatere publica. Ministerul Finantelor Publice va garanta in proportie de 80 la suta acest imprumut, precum si dobanzile, primele de asigurare, comisioanele si alte costuri aferente. Rambursarea creditului, a dobanzilor, a comisioanelor, a primelor de asigurare si a altor costuri aferente va fi asigurata de Societatea Comerciala Electrocentrale Deva SA, din surse proprii, corespunzator termenelor si conditiilor specifice ale contractului de credit. Aceasta masura de ajutor de stat va fi notificata Consiliului Concurentei de catre initiator/furnizor, conform reglementarilor in vigoare in domeniul ajutorului de stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.