Dinamo a invins duminica seara, pe teren propriu, cu 3-1 (1-1) pe "Poli" Timisoara, in ultimul meci al etapei a 4-a din Liga I. Banatenii au contat in joc aproape o repriza, timp in care au condus cu 1-0 prin golul lui A. Cristea, dar au facut figura
Dinamo a invins duminica seara, pe teren propriu, cu 3-1 (1-1) pe "Poli" Timisoara, in ultimul meci al etapei a 4-a din Liga I. Banatenii au contat in joc aproape o repriza, timp in care au condus cu 1-0 prin golul lui A. Cristea, dar au facut figuratie pana la final, permitandu-le bucurestenilor sa marcheze de trei ori, prin Cl. Niculescu, I. Ganea si Danciulescu, dar sa si rateze alte cateva ocazii mari. Primul eveniment al partidei a fost primirea facuta fostilor dinamovisti Grigorie si Alexa de catre fanii de la Peluza "Catalin Haldan". Acestia i-au fluierat si injurat pe cei doi, afisand bannere sugestive la adresa lui Alexa, dar si a gruparii din Banat: "Visai sa ajungi urmasul lui Catalin, dar ai ajuns un simplu anonim", "Visati la glorie, dar nu aveti istorie", "Mercenari adevarati, de AEK recrutati", "CVUCS (n.r. - Comando Viola Ultra Curva Sud, galeria lui "Poli") mai multe initiale decat clubul ani de la infiintare", "Hotarati-va: banateni adevarati sau suporteri complexati?". De asemenea, fanii dinamovisti au scandat "Alexa, esti o mizerie" si "Timisoara, rusinea tarii". Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic (foto), a declarat ca echipa sa a obtinut o victorie meritata si a multumit suporterilor pentru sustinere. "Sunt foate fericit, am obtinut o victorie mare, una meritata. Jucatorii mei merita toate felicitarile, chiar daca am pornit cu un gol luat pe un fond bun al jocului. Multumesc publicului care a fost in numar mare la stadion si ne-a sustinut chiar si atunci cand am fost condusi. Erau greu daca intram condusi la pauza", a spus Rednic, care s-a declarat multumit de prestatia celor trei atacanti, Danciulescu, Niculescu si Ganea. Rednic a mai spus ca actionarii FC Dinamo au suplimentat primele pentru meciul cu "Poli" si au marit contractele la trei-patru jucatori. intre care se afla si portarul Matache. La randul sau, actionarul Vasile Turcu a declarat ca Dinamo si-a aratat "adevarata fata" in meciul cu Timisoara. "Am avut emotii la 0-1. Chiar daca prima repriza nu a fost la fel de buna ca a doua, am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania. Aceasta este adevarata fata a lui Dinamo. S-a vazut ca Dinamo este <<taticul>> Timisoarei si ca asa va fi multi ani de acum incolo. Suntem abia la inceput, mai e mult de munca, dar Dinamo va avea multe de spus in Romania si Europa", a comentat Turcu. Directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, s-a declarat multumit de evolutia echipei: "Incet-incet vom atinge forma care ne trebuie pentru a ramane pe parimul loc". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.