Grupul de fani banateni a fost bombardat cu pietre de dinamovisti, dar interventia jandarmilor a calmat repede spiritele. Poli a lasat stadionul cu gura cascata in minutul 12, cand Andrei Cristea a deschis scorul dupa ce a scapat singur cu Matache. D
Grupul de fani banateni a fost bombardat cu pietre de dinamovisti, dar interventia jandarmilor a calmat repede spiritele. Poli a lasat stadionul cu gura cascata in minutul 12, cand Andrei Cristea a deschis scorul dupa ce a scapat singur cu Matache. Dupa gol, trupa lui Cartu s-a pierdut inexplicabil, preferand sa se retraga si sa se apere riscant in preajma careului. Golul lui Claudiu Niculescu i-a destabilizat si mai mult pe banateni, care in repriza a doua nu au contat. Intrarea lui Ionel Ganea a adus un plus de claritate in atacul gazdelor, reusind sa marcheze primul sau gol de la venirea in stefan cel Mare. Daramati, timisorenii au mai primit un gol dupa numai trei minute, Danciulescu inscriind la capatul unei faze care a facut sah-mat apararea lui Poli. Dupa ce a fost la un pas de a ajunge in curtea lui Poli, atacantul Claudiu Niculescu a primit iertarea totala a fanilor. "Sunt foarte bucuros, pentru ca mi-am dorit foarte mult sa inscriu in meciul cu Poli. Se poate spune ca Dinamo are cel mai bun atac din tara, dar ne trebuie continuitate", a precizat atacantul "cainilor".

Alexa si Grigorie, huiduiti non-stop
Publicul dinamovist nu a putut ierta "dezertarea" celor doi fosti dinamovisti Alexa si Grigorie, care, in urma cu o luna, au ales sa joace la Poli. Dupa ce in urma cu doar o jumatate de an, Alexa era asteptat la aeroport de fanii dinamovisti incantati ca unul dintre idolii lor se intoarce in "Groapa", duminica, dragostea s-a transformat intr-o ura profunda. "Alexa esti o mizerie!", a fost scandarea preferata a dinamovistilor care l-au huiduit pe mijlocas la fiecare atingere de balon. Drept urmare, atat Alexa, cat si Grigore au facut figuratie spre supararea lui Sorin Cartu: "Au fost coplesiti, i-am crezut mai tari, dar nu au rezistat presiunii. Daca as fi stiut ca nu rezista, nu i-as fi bagat in teren". Mai mult, Grigorie si-a contrat dur antrenorul dupa ce a fost schimbat. "L-am chemat la margine, i-am transmis ca nu sunt multumit de evolutia avuta. Mi-a raspuns si cu asta nu sunt de acord", a precizat Sorin Cartu care a dat de inteles ca-l va sanctiona pe mijlocas.

Iancu si-a facut praf echipa


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.