22 August 2006de Dan STRAUT

Lectura de un minut

Volumul maxim de lemn pe picior ce va putea fi recoltat anul viitor ar putea fi de 18,5 milioane metri cubi, potrivit unui proiect de hotarare de guvern. Cantitatea este relativ similara cu cea stabilita pentru 2006 si anii anteriori, insa recolta an
Volumul maxim de lemn pe picior ce va putea fi recoltat anul viitor ar putea fi de 18,5 milioane metri cubi, potrivit unui proiect de hotarare de guvern. Cantitatea este relativ similara cu cea stabilita pentru 2006 si anii anteriori, insa recolta anuala a fost, de fiecare data, sub maximul admis.
Revizuirea volumului de lemn, pe categoriile de resurse, se va putea face ori de cate ori va fi cazul, prin ordin al conducatorului autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura, in functie de evolutia procesului de reconstituire a dreptului de proprietate pentru paduri si alte terenuri cu vegetatie forestiera, fara a se depasi volumul maxim de 18,5 milioane mc.
Jumatate din cantitatea de lemn care se va recolta din padurile proprietate publica a statului va fi destinata prestarilor de servicii de catre firmele atestate pentru exploatare forestiera.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.