"Avem un statut al partidului si cei care nu respecta linia partidului au de suferit conform statutului. Dar este o dezbatere falsa, care practic a inceput din motive pe care partial le inteleg. Ceea ce este foarte important in acest moment si este u
"Avem un statut al partidului si cei care nu respecta linia partidului au de suferit conform statutului. Dar este o dezbatere falsa, care practic a inceput din motive pe care partial le inteleg. Ceea ce este foarte important in acest moment si este un apel pe care il fac si membrilor nostri, simpatizantilor nostri, celor care ne-au votat, este sa aiba incredere ca partidul in pofida unor reasezari care nu au fost simple... (...) Este firesc ca partidul sa se adapteze la o noua situatie, inclusiv situatia de opozitie, cand am fost atat de siguri ca vom forma Guvernul si ca am castigat alegerile. Deci, a fost un soc psihologic important si pentru masa noastra de simpatizanti, si cu alesii nostri, si cu membrii nostri, si cu parlamentarii nostri. Dar sase luni de zile am avut rabdarea sa ii ascultam pe toti, sase luni de zile am avut intelepciunea, spun eu, de a accepta si opinii diferite si uneori chiar critici nejustificate. Dar astazi in BPN am hotarat cu totii sa tragem linie..."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.