ne impiedica". Spun ca sunt norocosi ca stau intr-o casa pe care au primit-o mostenire, ca altfel le-ar fi foarte greu. "E greu cu banii cand vine vorba de concediu, de aceea nu am mers in fiecare an si nici nu vom merge in fiecare an", mai spune pro
ne impiedica". Spun ca sunt norocosi ca stau intr-o casa pe care au primit-o mostenire, ca altfel le-ar fi foarte greu. "E greu cu banii cand vine vorba de concediu, de aceea nu am mers in fiecare an si nici nu vom merge in fiecare an", mai spune profesorul. Nici macar cu elevii nu au fost plecati in tabere. Cu toate acestea, familia Dumitrescu vrea sa ramana in invatamant. "Imi place. Nu ma intereseaza cat iau. Asta mi-am dorit de cand am terminat facultatea. stiu ca pot sa fac un bine pentru comunitate", zice Aurel. Mihaela vrea si ea sa predea in continuare elevilor, desi se gandeste ce greu va fi atunci cu banii. La restaurant nu au mai mers de nu mai stiu cand. si inainte sa-si cumpere haine se gandesc de sapte ori.

Prizonierele hartoagelor
De-abia se vad din mormanele de documente. Peste tot, certificate de absolvire, certificate de competenta profesionala, foi matricole, diplome de bac.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.