22 August 2006

Lectura de un minut

O Curte din Germania a dat castig de cauza unui grup de actionari de la Daimler-Benz AG, care s-au declarat pagubiti in timpul realizarii tranzactiei care a dus la formarea aliantei dintre Daimler si Chrysler in 1998. Grupul de actionari sustine ca a
O Curte din Germania a dat castig de cauza unui grup de actionari de la Daimler-Benz AG, care s-au declarat pagubiti in timpul realizarii tranzactiei care a dus la formarea aliantei dintre Daimler si Chrysler in 1998. Grupul de actionari sustine ca activele lor au fost schimbate fara acordul lor si fara a se tine cont de valoarea reala a raportului dintre vechile si noile actiuni.
Dupa ce a refuzat o intelegere prin care ar fi platit actionarilor o recompensa de 19 euro pe actiunea tranzactionata in '98, ceea ce s-ar fi ridicat la o suma de 200 de milioane de euro, cei de la Daimler Chrysler se vad acum fortati sa plateasca daune in valoare de 22,15 euro pe actiune.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.