Divizia de asigurari a Bancii Carpatica a inregistrat, pe primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de aproximativ 13 milioane euro, informeaza un comunicat al Carpatica Asigurari. Compania a inregistrat astfel o crestere de 85% comparativ cu
Divizia de asigurari a Bancii Carpatica a inregistrat, pe primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de aproximativ 13 milioane euro, informeaza un comunicat al Carpatica Asigurari. Compania a inregistrat astfel o crestere de 85% comparativ cu perioada similara a anului trecut. Asiguratorul a platit daune in valoare de 5,5 milioane euro. Asigurarile de raspundere civila pentru autovehicule detin ponderea principala in portofoliul subscrierilor Carpatica Asigurari, pe primul semestru al anului 2006 cu 62%. Carpatica Asigurari are o retea nationala de 102 unitati teritoriale, 474 de angajati permanenti si peste 4.700 colaboratori. Societatea si-a inceput activitatea in 1996, sub denumirea de ASA Asigurari Atlassib, iar portofoliul sau este alcatuit din produse de asigurari generale. Carpatica Asigurari face parte din grupul financiar Carpatica din anul 2003.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.