Daca cineva drag ar fi purtator al virusului HIV/SIDA l-ai mai iubi la fel de mult? Aceasta este intrebarea pe care au adresat-o initiatorii proiectului ""Love Runs Free"" intr-o conferinta de presa care a avut loc ieri la Hotel Tulip Inn din Bucuresti.

Cativa dintre cei mai apreciati artisti romani s-au alaturat acestui proiect si au inregistrat un single, ""Love still runs free"", ce va fi inclus pe compilatia ""Love runs free"", produsa de Casa de discuri Roton. Videoclipul piesei a fost realizat de Dan Fintescu, iar melodia a fost compusa de Brad Vee Johnson, fostul solist de la Bonney M. Lui i s-au alaturat Alexandra Ungureanu, Andra, Cristina Haios, Emanuel, Mihaela Mihai, Mihai Traistariu, Mihai Onila, Nico, Paula Seling, precum si corul suedez ""One Voice"". O parte din beneficiile obtinute din vanzarea acestei compilatii va fi donata organizatiilor care se ocupa cu ajutorarea copiilor aflati in suferinta.
DONATII. La 14 septembrie 2006 la Sala Polivalenta, aceiasi artisti vor sustine un concert caritabil de tip ""Live Aid"" pentru strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi de SIDA. Printre cantaretii si trupele prezente se mai numara: Morandi, Simplu, Parazitii sau Impact, iar lista este deschisa. Concertul va fi transmis in direct de TVR 1 si promovat de Radio 21. Toate veniturile din vanzarea biletelor, plus cele obtinute din cumpararea CD-ului amintit, vor merge la copiii bolnavi si la familiile lor. De asemenea, se pot dona bani direct catre organizatiile de caritate in timpul teledonului transmis la 15 septembrie la postul TVR 1. (Catalina Iancu)