Producatorul de hartie Comceh Calarasi estimeaza ca va inregistra in 2006 o cifra de afaceri de 120 milioane lei (adica 34 mil. euro), in crestere cu 39,5%, in urma realizarii unor investitii de 2 mil. lei si extinderii gamei de produse, a declarat i
Producatorul de hartie Comceh Calarasi estimeaza ca va inregistra in 2006 o cifra de afaceri de 120 milioane lei (adica 34 mil. euro), in crestere cu 39,5%, in urma realizarii unor investitii de 2 mil. lei si extinderii gamei de produse, a declarat ieri directorul general al companiei, Antonio Romagnolo. Afacerile companiei au crescut in primul semestru cu circa 38% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 54 milioane lei (15,3 mil. euro), produsele cu cea mai mare pondere in vanzari fiind cele din gama tissue - hartie igienica, servetele, prosoape si batiste din hartie. Potrivit reprezentantilor Comceh, exporturile au o pondere de circa 20% in activitatea companiei, principalele destinatii fiind Rusia, Turcia, Cehia si Bulgaria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.