Profetiile celebrului clarvazator despre cel de-al treilea razboi mondial Daca amesteci una dintre cele mai controversate figuri ale istoriei - sa zicem Nostradamus - si cea mai bine vanduta carte a ultimilor ani - sa zicem ""Codul lui Da Vi

Profetiile celebrului clarvazator despre cel de-al treilea razboi mondial

Daca amesteci una dintre cele mai controversate figuri ale istoriei - sa zicem Nostradamus - si cea mai bine vanduta carte a ultimilor ani - sa zicem ""Codul lui Da Vinci"" - ce poate rezulta? Evident, ""Codul lui Nostradamus"".

SERIE. Dupa cele doua volume din seria: ""Codul Bibliei"", Editura Nemira publica o alta carte cu o tema asemanatoare: ""Codul lui Nostradamus"", de Michael Rathford. Volumul ne asigura ca va impartasi profetiile lui Nostradamus, care anunta cel de-al treilea razboi mondial intre anii 2007-2012.

PUNCT DE PORNIRE. Am auzit cu totii de versetele codificate ale lui Nostradamus, dar de curand a avut loc o descoperire uimitoare: ultimul manuscris al lui Nostradamus, total necunoscut pana atunci, a fost gasit la Biblioteca Nationala Italiana din Roma. Manuscrisul a fost donat in urma cu circa 400 de ani Papei Urban al VIII-lea si de atunci a ramas ascuns. Din cauza presiunilor si a supravegherii Inchizitiei, profetul a amestecat intelesul si ordinea catrenelor. Dr Michael Rathford sustine ca a descoperit intelesurile ascunse. El vorbeste despre terorism, despre Osama Bin Laden, despre urmatorul atac terorist asupra SUA, dezvoltarea Chinei, o confruntare intre SUA si Iran/ Nord si da detalii despre desfasurarea celui de-al treilea razboi mondial. Pe parcursul celor opt capitole si 140 de pagini, autorul explica motivele pentru care au loc evenimentele si ce putem face pentru a ne proteja.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.