La inceputul acestei saptamani, compania British Petroleum a respins acuzatiile din presa referitoare la manipularea rezultatelor investigatiilor la conductele din Alaska. Dupa cum se arata intr-un material BBC, reprezentantii BP au negat ca firma lo
La inceputul acestei saptamani, compania British Petroleum a respins acuzatiile din presa referitoare la manipularea rezultatelor investigatiilor la conductele din Alaska. Dupa cum se arata intr-un material BBC, reprezentantii BP au negat ca firma lor ar fi ascuns unele rezultate ale anchetei pentru a putea anula decizia de a inchide mare parte din campul de petrol de la Prudhoe Bay. Acuzatiile veneau mai ales din partea unor reporteri de la Financial Times si indicau si faptul ca BP ar fi stiut de mai multa vreme de gradul avansat de coroziune a conductelor, dar ar fi evitat sa inceapa cercetarile pentru a nu periclita productia la cel mai important camp din SUA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.