Nimic nu iese asa cum vrei? Ba bine ca nu! Lui Alexandru Andries i-a iesit chiar asa cum a vrut! Cum adica, ce? Noul album, desigur! Acesta se cheama ""Nimic nu iese asa cum vrei"" si este cuib pentru 15 piese nou-noute. Fata de discuril
Nimic nu iese asa cum vrei? Ba bine ca nu! Lui Alexandru Andries
i-a iesit chiar asa cum a vrut! Cum adica, ce? Noul album, desigur!

Acesta se cheama ""Nimic nu iese asa cum vrei"" si este cuib pentru 15 piese nou-noute. Fata de discurile anterioare, ""ingredientele"" sunt folosite intr-o proportie putin diferita: mai mult violoncel, mai mult pian (si acustic, dar si electric), mai putina chitara electrica. Toate acestea compun ""o reteta mai europeana, altoita pe radacini de toate felurile... ceva auriu si cald, ca o toamna frumoasa"".
PROPRIUL FOTOGRAF. ""Povestea e simpla: totul a pornit de la o discutie cu Serban si Ion Radu (undeva prin aprilie, dupa lansarea digipack-ului DVD+CD «Editie speciala») in ideea realizarii unui material care sa fie altceva decat linia pe care merg eu de obicei - evident, fara nici un fel de concesii artistice"", dezvaluie Andries. Provocarea o data creionata, artistul s-a pus pe conceput un album ""care sa exploreze una dintre zonele muzicale preferate, perioada anilor a€™60-a€™70, dar care sa fie clar ceva facut azi, in 2006"". Fara sa mai dezvaluie amanunte despre surprizele de pe acest album, Andries garanteaza ca n-o sa aveti de ce va plange la nici un capitol. Cat priveste grafica albumului, toate fotografiile apartin artistului. ""Nimic nu iese asa cum vrei"", produs de A&A Records si Alexandru Andries, va fi lansat oficial in aceasta toamna. Daca va mananca degetele de nerabdare sa dati ""play"" celor 15 piese, aveti sansa de a achizitiona CD-ul inainte ca acesta sa apara in magazine. Cand si unde? Sambata, 26 august, la Neptun. Aici, Andries va avea un superrecital, in cadrul Festivalului Folk You! Sa va mai spunem un secret: va canta, in premiera, piese de pe noul album!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.