Pentru a doua oara consecutiv, Argentina a putut sa-si odihneasca titularii, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru a obtine o noua victorie usoara: 96-54 cu Venezuela. Campioana olimpica a dominat partida de la inceput si pana la sfarsit, c
Pentru a doua oara consecutiv, Argentina a putut sa-si odihneasca titularii, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru a obtine o noua victorie usoara: 96-54 cu Venezuela. Campioana olimpica a dominat partida de la inceput si pana la sfarsit, cel mai bun marcator fiind Walter Herrmann, care a reusit sa marcheze 52 de puncte in numai 26 de minute. Dupa meci, Ginobli a laudat faptul ca Argentina are o banca de rezerve foarte puternica, astfel ca vedetele se pot odihni pentru partidele mult mai grele care vor urma.
"Nu este nicio indoiala ca avem cei mai buni jucatori pe banca de rezerve de la acest Mondial. Pentru noi, acest aspect este imbucurator, pentru ca avem multe meciuri de disputat pana in finala", a declarat vedeta sud-americanilor. Inca o data, Sergio Hernandez nu a avut decat cuvinte de lauda la adresa elevilor sai. "Sunt foarte fericit pentru jocul prestat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.