Consiliul Concurentei a autorizat acordarea unui ajutor de stat in valoare de 25 de milioane de lei unui numar de maxim zece beneficiari, pentru controlul si reducerea emisiilor de compusi organici volatili. Potrivit unui comunicat al autoritatii de
Consiliul Concurentei a autorizat acordarea unui ajutor de stat in valoare de 25 de milioane de lei unui numar de maxim zece beneficiari, pentru controlul si reducerea emisiilor de compusi organici volatili. Potrivit unui comunicat al autoritatii de concurenta, ajutorul va fi acordat pentru realizarea de cladiri si pentru achizitionarea de instalatii, echipamente si utilaje, prin care se va asigura nivelul legal al emisiilor de compusi organici volatili. Proiectul vizeaza in principal reducerea emisiilor in timpul transportului si distributiei benzinei. Administratia Fondului pentru Mediu va monitoriza activitatea intreprinderilor care vor beneficia de alocari de ajutor de stat, urmarind ca aceasta sustinere, cumulata cu alte ajutoare de stat pentru acelasi obiectiv in cadrul altor scheme, sa nu depaseasca plafonul maxim admis al ajutorului regional, respectiv 50%, plus 15 puncte procentuale pentru IMM-uri. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.