In aceasta saptamana, AJOFM Mehedinti ofera 326 de locuri de munca. Dintre acestea, doar 16, adica 4,9% din numarul total, se adreseaza persoanelor cu studii superioare, potrivit Amos News. Somerii mehedinteni, absolventi ai unor institutii de invat
In aceasta saptamana, AJOFM Mehedinti ofera 326 de locuri de munca. Dintre acestea, doar 16, adica 4,9% din numarul total, se adreseaza persoanelor cu studii superioare, potrivit Amos News. Somerii mehedinteni, absolventi ai unor institutii de invatamant superior, au la dispozitie o oferta de 16 locuri de munca, printre care se numara contabil, auditor intern, economist sef, inginer constructii civile, inginer mecanic etc. Cele mai multe locuri de munca sunt destinate persoanelor cu studii medii sau fara nici o calificare. Astfel, cele mai multe locuri, 45, se adreseaza muncitorilor necalificati. Mai sunt disponibile 25 de posturi de vanzator, 18 de zidar tencuitor, 14 de lucrator comercial si lacatus mecanic, si cate 11 locuri de munca in meseriile confectioner-asamblor articole din textile, operator confectioner tricotaje si pietrar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.