Pisicile pot fi dreptace sau stangace, adica prezinta o preferinta aparte pentru una din labute. O pisica domestica sanatoasa poate atinge viteza de 50 km/h in alergare, dar nu poate mentine aceasta viteza mai mult de un minut. Mustatile pisicii su
Pisicile pot fi dreptace sau stangace, adica prezinta o preferinta aparte pentru una din labute.
O pisica domestica sanatoasa poate atinge viteza de 50 km/h in alergare, dar nu poate mentine aceasta viteza mai mult de un minut. Mustatile pisicii sunt adaptate special pentru a functiona ca o antena. Sunt folosite pentru a detecta o miscare sau pentru a masura deschizatura unui spatiu. Cu ajutorul mustatilor iti poti da seama in ce stare afectiva este pisica. Daca mustatile sunt mai in spate, pisica este furioasa, asa ca aveti grija! Fiecare ureche a pisicii este controlata de 32 de muschi si se poate intoarce la 180 de grade. Oamenii nu au decat sase muschi, asa ca... e mai greu cu miscatul urechilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.