""Ghita, arata-mi tu o fata care/ Sa te iubeasca asa de tare!"" Dar sa ne arate Ghita sau oricine altcineva o fata care are un videoclip si canta live in concert la varsta de 3 ani! Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan (foto), este fara indoi
""Ghita, arata-mi tu o fata care/ Sa te iubeasca asa de tare!"" Dar sa ne arate Ghita sau oricine altcineva o fata care are un videoclip si canta live in concert la varsta de 3 ani!
Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan (foto), este fara indoiala revelatia acestei veri, cu al ei ""Ghita"", pe care-l asteapta la portita. Si pe care-l roaga sa nu vina la intalnire cu mana goala, asa cum face de obicei. Mititica duce o ditamai valiza care, fara a avea ceva inauntru, cantareste probabil mai mult decat ea. Dar si mai frumos este ca, pe tot parcursul melodiei, Cleoparta Stratan nu zambeste nici macar o data. E foarte afectata din cauza ca Ghita nu mai vine, desi ea il asteapta la gara, stand picior peste picior. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.