Cele mai multe universitati romanesti au diminuat numarul de locuri sau nu mai vor sa scolarizeze studenti, cetateni din Republica Moldova.

„Este o situatie destul de jenanta, deoarece cei mai multi dintre acestia sunt slab prega
Cele mai multe universitati romanesti au diminuat numarul de locuri sau nu mai vor sa scolarizeze studenti, cetateni din Republica Moldova.

„Este o situatie destul de jenanta, deoarece cei mai multi dintre acestia sunt slab pregatiti si suntem pusi in situatia sa-i trecem anul mai mult din mila“, sustin cadrele universitare. Drept urmare, pentru noul an universitar, Ministerul Educatiei a desemnat doar trei centre de inscriere pentru aceasta categorie de studenti: Universitatea „Dunarea de Jos“ din Galati, Universitatea „Al.I. Cuza“ Iasi si Universitatea „Stefan cel Mare“ din Suceava.
Cele mai multe universit`]i romane[ti au diminuat num`rul de locuri sau nu mai vor s` [colarizeze studen]i, cet`]eni din Republica Moldova. „Este o situa]ie destul de jenant`, deoarece cei mai mul]i dintre ace[tia sunt slab preg`ti]i [i suntem pu[i in situa]ia s`-i trecem anul mai mult din mil`“, ne-a declarat un cadru universitar care a dorit s`-[i p`streze anonimatul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.