Dosarele fostilor securisti fac victime si printre sustinatorii lui Florin Cioaba, cel autointitulat rege al rromilor, care s-au luat la bataie cu simpatizantii lui Iulian Radulescu, recunoscut drept imparatul acestei etnii. Incidentul a avut loc jo

Dosarele fostilor securisti fac victime si printre sustinatorii lui Florin Cioaba, cel autointitulat rege al rromilor, care s-au luat la bataie cu simpatizantii lui Iulian Radulescu, recunoscut drept imparatul acestei etnii. Incidentul a avut loc joi seara la Sibiu, dupa ce o grupare de rromi a incercat sa dea foc palatului in care locuieste Radulescu, care a fost nevoit sa se refugieze in curtea locuintei pentru a scapa de furia razvratitilor.

Desi aplanat pe moment, conflictul poate izbucni oricand, deoarece oamenii promit razbunare daca nu se va face dreptate.
Dosarele fostilor securisti fac victime si printre sustinatorii lui Florin Cioaba, cel autointitulat rege al rromilor, care s-au luat la bataie cu simpatizantii lui Iulian Radulescu, recunoscut drept imparatul rromilor. Incidentul a avut loc la Sibiu, dupa ce o grupare de rromi a incercat sa dea foc palatului in care locuieste Radulescu.

Din cate se pare, scandalul a inceput in momentul in care Iulian Radulescu a declarat, acum aproape doua saptamani, ca tatal lui Florin Cioaba, Ioan Cioaba, a cola borat cu fosta Securitate. De atunci au aparut foarte multe discutii intre cele doua tabere, care au culminat joi seara, cand o parte dintre sustinatorii celui autointitulat rege al rromilor au vrut sa ii dea foc palatului in care locuieste Radulescu.

Au vrut sa ii dea foc la palat
Motivul invocat de acestia este, se pare, faptul ca Radulescu le cerea taxa de protectie. Ei s-au strans in Sibiu si, hotarati sa isi faca singuri dreptate, au plecat spre casa imparatului pentru a-i cere socoteala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.