Temperaturile tropicale obliga angajatorii la cheltuieli suplimentare sau, in cazuri extreme, chiar la inchiderea halelor de productie. Iar pierderile se ridica, mai ales in cazul transportatorilor de marfuri in domeniul constructiilor, la miliarde d
Temperaturile tropicale obliga angajatorii la cheltuieli suplimentare sau, in cazuri extreme, chiar la inchiderea halelor de productie. Iar pierderile se ridica, mai ales in cazul transportatorilor de marfuri in domeniul constructiilor, la miliarde de lei.

Caldura paralizeaza sectorul constructiilor
In orele de varf ale zilelor toride, adica intre 12.00 si 18.00, transportatorii rutieri in constructii sunt obligati sa traga pe dreapta. "In conditiile unei saptamani de canicula, la care se adauga sambata si duminica, in care nu au voie sa circule masinile ce depasesc un anumit tonaj, firmele de transport inregistreaza pierderi de miliarde de lei", spune Augustin Hagiu, presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT). si firmele de constructii sunt nevoite sa-si intrerupa activitatea in miezul zilei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.