Nae si Vasile, Stela si Arsinel, Huidu si Gainusa, Tociu si Palade. Patru cupluri umoristice de succes. Stela Popescu si Alexandru Arsinel au o carte de vizita impresionanta, ei formand un cuplu de mai bine de 25 de ani. In tot acest timp au f

Nae si Vasile, Stela si Arsinel, Huidu si Gainusa, Tociu si Palade. Patru cupluri umoristice de
succes.

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au o carte de vizita impresionanta, ei formand un cuplu de mai bine de 25 de ani. In tot acest timp au fost nedespartiti, indiferent ca a fost vorba de turnee in tara si in strainatate sau de emisiuni de televiziune.
PRIETENI BUNI. Initial, Stela Popescu ii dadea replica actorului Stefan Banica, despre care artista isi aminteste ca era, intr-un fel, si bodyguard-ul ei, pazind-o de barbatii tupeisti. Ei au fost nevoiti sa se desparta, deoarece jucau la teatre diferite. Stela ramasese fara pereche, dar Puiu Maximilian, sotul ei, dar si autorul textelor,
i-a gasit-o urgent: Alexandru Arsinel. Cei doi se amuza spunand ca au petrecut mai mult timp impreuna, decat alaturi de partenerii de viata. Stela este vorbareata, Arsinel mai zgarcit la vorba, deci la poluri opuse. Cu toate acestea nu s-au certat niciodata, dimpotriva, si in concediile alea putine de care au beneficiat, s-au revazut. Deci, sunt si prieteni de familie. Pentru intreaga lor activitate, au fost premiati: in 1985 pentru ""Cel mai bun cuplu"", ca mai tarziu, in 2002, sa primeasca aceeasi diploma in cadrul Galei Uniter.

STRES. Desi Romica Tociu e mai vulcanic, Cornel Palade a ajuns
pe patul de spital cu tensiunea marita


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.