Patronul Gigi Becali a anuntat ca, in cazul calificarii in grupele Ligii Campionilor, echipa va renunta la silenzio-stampa. De ieri, pentru meciul de miercuri cu Standard Liege, se mai gasesc doar bilete la cele doua peluze. Vineri se vandusera deja
Patronul Gigi Becali a anuntat ca, in cazul calificarii in grupele Ligii Campionilor, echipa va renunta la silenzio-stampa. De ieri, pentru meciul de miercuri cu Standard Liege, se mai gasesc doar bilete la cele doua peluze. Vineri se vandusera deja aproximativ 20.000 din cele 45.000 de bilete disponibile.


""O sa-i rog dupa meci asta, dar sigur vor iesi din silenzio-stampa. Acum au emotii, stres si s-ar putea sa fie mai bine asa acum, sunt mai linistiti"", a dezvaluit Becali. Referitor la situatia financiara a clubului, patronul ros-albastrilor a spus: ""Steaua are cel mai bine platiti jucatori, dar are bugetul mai mic. Daca intra in grupe, nu ca le dublez salariile, dar le maresc, iar treptat vor ajunge sa castige intre 200.000 si 500.000 de dolari salariu anual, sa nu-si mai doreasca sa plece in strainatate. Ma bazez pe calificari in Liga Campionilor si pe venituri pe care sa le aduca jucatorii si sa le incaseze tot ei. Nu mai vreau sa dau foarte multi bani din buzunarul meu, ci sa se autofinanteze clubul"", a spus Becali.
BILETE. Suporterii mai pot achizitiona doar bilete la peluze pentru meciul cu Standard Liege, de miercuri seara, acestea fiind singurele ramase la case. ""Belgienii au solicitat 400 de bilete, pe care le-am si rezervat"", a declarat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.