Presedintele de onoare al FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, si primarul Romeo Stavarache vor infiinta impreuna o societate pe actiuni.
De cateva zile, in urma unei decizii a primarului, clubul a ramas fara utilitati, desi municipalitatea se obligase
Presedintele de onoare al FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, si primarul Romeo Stavarache vor infiinta impreuna o societate pe actiuni.
De cateva zile, in urma unei decizii a primarului, clubul a ramas fara utilitati, desi municipalitatea se obligase in mandatul trecut, printr-un contract care mai este valabil inca sapte ani, sa suporte cheltuielile cu apa si energia electrica. Controversele dintre cei doi si caile de rezolvare a diferendului au fost principalele subiecte ale discutiei purtate departe de urechile ziaristilor. La iesirea de la intalnire, primarul Romeo Stavarache a declarat: "Este bine ca am ajuns la un acord de principiu, insa in zilele urmatoare vom discuta din nou. Incercam sa rezolvam toate problemele, trebuie discutate toate aspectele". Presedintele de onoare al FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a facut mai multe declaratii referitoare la viitorul clubului de fotbal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.