Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de tineret din Canada, dupa ce a invins reprezentativa Japoniei, cu scorul de 38-29, dar a si profitat de infrangerea surprinzatoare a Sloveniei, in fata Braz
Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de tineret din Canada, dupa ce a invins reprezentativa Japoniei, cu scorul de 38-29, dar a si profitat de infrangerea surprinzatoare a Sloveniei, in fata Braziliei, cu scorul de 24-30. Nationala Romaniei a incheiat Grupa A de la CM din Canada cu patru victorii si o infrangere, acumuland opt puncte. Primul loc al grupei a fost ocupat de catre Franta, care a jucat, aseara, ultimul meci, contra Sloveniei, dar, indiferent de rezultat, configuratia primelor doua locuri nu va putea fi modificata. Negadu, cea mai buna jucatoare, le-a ajutat pe tricolore sa ia un avantaj de cinci goluri inca de la inceputul meciului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.