Pachetul de legi ale sigurantei nationale a fost modificat conform setului de criterii prezentat de ministrul Justitiei, Monica Macovei (foto), precum si solicitarilor venite din partea societatii civile, si el va fi dezbatut in sedinta urmatoare a G
Pachetul de legi ale sigurantei nationale a fost modificat conform setului de criterii prezentat de ministrul Justitiei, Monica Macovei (foto), precum si solicitarilor venite din partea societatii civile, si el va fi dezbatut in sedinta urmatoare a Guvernului, a anuntat consilierul premierului, Marius Oprea. "Din punctul meu de vedere pachetul de legi privind siguranta nationala este finalizat si va putea intra in dezbaterea Guvernului in sedinta de saptamana viitoare", a declarat, conform Mediafax, Marius Oprea. Consilierul premierului pentru probleme de siguranta nationala a mentionat ca grupul de lucru pe care il conduce a efectuat mai multe modificari in continutul initial al pachetului legislativ, luand in considerare setul de criterii prezentate Executivului de ministrul Justitiei, Monica Macovei, precum si de solicitarile provenite din partea societatii civile.
"Toata lumea va putea face diferenta intre forma in care au venit aceste legi de la Cotroceni, si cea in care le-am elaborat noi", a spus Oprea. El a adaugat ca legile sigurantei nationale vor ramane in dezbaterea publica pana vor fi votate de Parlament. Amintim ca, saptamana trecuta, Guvernul a dezbatut, in prima lectura, pachetul de legi, dupa ce ministrul Justitiei si-a prezentat punctul de vedere. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.