Site-ul www.sibiu2007.ro, dedicat capitalei culturale europene, are o noua versiune, mult imbunatatita, fiind realizat de firma MB Solutions, informeaza corespondentul ROMPRES.
Aceasta versiune este una intermediara, realizata in mod special p
Site-ul www.sibiu2007.ro, dedicat capitalei culturale europene, are o noua versiune, mult imbunatatita, fiind realizat de firma MB Solutions, informeaza corespondentul ROMPRES.
Aceasta versiune este una intermediara, realizata in mod special pentru a prezenta celor interesati proiectele care vor face parte din programul cultural al anului 2007.
"Prima versiune a site-ului incerca, prin informatiile continute de diferitele sectiuni, sa familiarizeze publicul cu conceptul de capitala culturala europeana si imaginea Sibiului in cadrul acestui concept, iar noua versiune a acestui site pune accent pe prezentarea proiectelor culturale ce vor avea loc in anul 2007, proiecte care au fost selectate in urma procesului de jurizare", a declarat joi primarul Klaus Johannis.
Cele 194 de proiecte culturale care vor fi puse in practica anul viitor la Sibiu pot fi accesate deja pe pagina de start a site-ului, atat in limba romana, cat si in engleza. Pentru a fi mai bine structurate si in consecinta mai usor de identificat, proiectele au fost impartite in zece categorii: Artele Spectacolului, Muzica, Patrimoniu, Film-Foto-Multimedia, Literatura-Publicatii, Mobilitate-Conferinte-Cercetare, Arhitectura-Instalatii urbane, Arte vizuale, Interdisciplinar si o categorie cu proiecte ce nu au putut fi incluse intr-o anumita sectiune datorita particularitatii lor.
Pe masura ce evenimentele din cadrul unui anumit proiect vor fi confirmate de catre initiatori, acestea vor fi postate pe site, astfel incat la sfarsitul lunii noiembrie, cand este preconizata lansarea versiunii finale, site-ul sa prezinte toate detaliile legate de calendarul de evenimente pentru 2007 (locatie, perioada de desfasurare, ora de incepere etc). In aceasta versiune finala vor fi prezentate si proiectele initiate de Sibiu impreuna cu partenerii straini, proiecte care in prezent se afla in stadiul de perfectionare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.