Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie, intr-unul din dosarele pe care acestia le instrumenteaza privind anumite aranjamente cu jucatori. Prezenta lui Porumboiu la DNA a fost provocata de recla
Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie, intr-unul din dosarele pe care acestia le instrumenteaza privind anumite aranjamente cu jucatori. Prezenta lui Porumboiu la DNA a fost provocata de reclamatia lui Constantin Iacov, presedintelui CA al FC National, care a prezentat procurorilor inregistrari ale unor convorbiri telefonice efectuate inaintea meciului dintre FC National si Pandurii Targu Jiu, din sezonul trecut. Oficialul clubului bancar sustinea ca a fost sunat de Porumboiu, care i-ar fi promis bani pentru ca FC National sa castige meciul cu Pandurii, echipa aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii din Divizia A cu FC Vaslui. Constantin Iacov declara, la finalul partidei cu Pandurii Targu Jiu, scor 3-2, ca gruparii pe care o conduce i s-ar fi oferit suma de 60.000 de dolari pentru a invinge formatia gorjeana. Iacov a subliniat ca acesti bani au fost promisi de oficiali ai cluburilor cu care Pandurii se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii, FC Vaslui si Jiul Petrosani. Oficialul clubului bancar a precizat ca a primit 30.000 de dolari de la patronul Jiului, Alin Simota, suma pe care a inregistrat-o in contabilitatea gruparii. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.