Reprezentativa noastra de polo a continuat, joi seara, seria victoriilor din cadrul Cupei Romaniei, tricolorii pregatiti de Vlad Hagiu reusind sa treaca si de puternica selectionata a Germaniei, cu scorul de 11-10 (2-2, 3-4, 4-1, 2-3). Dornici sa dem
Reprezentativa noastra de polo a continuat, joi seara, seria victoriilor din cadrul Cupei Romaniei, tricolorii pregatiti de Vlad Hagiu reusind sa treaca si de puternica selectionata a Germaniei, cu scorul de 11-10 (2-2, 3-4, 4-1, 2-3). Dornici sa demonstreze ca performantele din ultima vreme n-au fost o simpla intamplare, poloistii romani au realizat un nou spectacol in bazinul Dinamo, fiind aclamati la scena deschisa de cei 500 de spectatori care s-au adunat in tribune, printre care s-au numarat si cateva mari personalitati ale sportului autohton, in frunte cu presedintele ANS, Florian Gheorghe, consilierul prezidential Octavian Bellu si seful Comisiei Tehnice a COSR, Cornel Otelea. Cu gandul mai mult la Europenele de la Belgrad, care se vor derula in perioada 1-10 septembrie, cele doua echipe au facut o adevarata risipa de energie si s-au tatonat in prima repriza, pentru ca, in repriza secunda, oaspetii sa speculeze prompt cateva greseli din defensiva noastra si sa se distanteze la trei goluri, scor 3-6, reusitele noastre fiind parafate de "spaniolul" Iosep. Din acel moment, tricolorii au inviat din propria cenusa si s-au instalat autoritar la carma jocului, reusind o a treia repriza perfecta. Cu portarul Nenciu Bertini in zi mare, cu Musat (2 g) si Radu Cosmin (1 g) de neoprit in ofensiva, dar si cu o alta aparare, mult mai mobila, Romania s-a desprins in final la 11-9, ultimul gol al lui Politze nefacand altceva decat sa reduca diferenta. De mentionat faptul ca, datorita emotiilor si a starii de nemultumire, antrenorul Vlad Hagiu a fost la un pas de lesin, avand nevoie in repriza a treia de ingrijiri medicale. Conform statisticii, celelalte reusite ale tricolorilor au fost realizate de R. Georgescu, G. Georgescu, Bonca si Andrei Edward (cate un gol, foto), in vreme ce de la nemti s-a remarcat tunarul Politze, cu cinci goluri. In celelalte partide din ziua a doua a competitiei, Italia a intrecut Slovacia cu 12-5 iar Grecia a dispus de Spania cu 10-4 astfel ca, Romania conduce in clasament, cu patru puncte, fiind urmata de Grecia, cu trei puncte. Aseara, dupa inchiderea editiei, Romania a intalnit Spania, urmand ca azi, de la ora 17.30, sa evolueze impotriva Slovaciei, iar maine, in ultimul meci al competitiei, sa primeasca replica galonatei grupari a Greciei, de la ora 12.30.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.