Compania britanica North Real Estate Opportunities Fund a declarat, ieri, ca intentioneaza sa investeasca in urmatoarele 18 luni aproximativ 500 de milioane de euro (641 milioane de dolari) in proiecte imobiliare in Europa Centrala si de Est, conform
Compania britanica North Real Estate Opportunities Fund a declarat, ieri, ca intentioneaza sa investeasca in urmatoarele 18 luni aproximativ 500 de milioane de euro (641 milioane de dolari) in proiecte imobiliare in Europa Centrala si de Est, conform agentiei de stiri SeeNews, citata de NewsIn.
Statele alese pentru aceste proiecte sunt Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria precum si Bulgaria si Romania, implicate in procesul de aderare la Uniunea Europeana. Fondul se va concentra asupra sectoarelor de comert cu amanuntul si logistica.
Grupul isi va finanta afacerile cu ajutorul fondurilor obtinute prin Oferta Publica Initiala facuta de firma pe Piata de Investitii Alternative a Bursei de la Londra.
Compania va livra parcuri logistice si de retail prin achizitia si convertirea unor cladiri existente, dar si constructii noi. Pietele imobiliare din Bulgaria si Romania au inregistrat cresteri importante in ultima perioada pe fondul cresterii investitiilor straine, cererii ridicate si eficientei crescute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.