"Ceea ce va pot spune, insa, cu siguranta este ca presedintele Emil Constantinescu, in cadrul sau in afara CSAT, nu a dat niciodata vreo dispozitie sau nu s-a implicat in vreun fel in secretizarea vreunui dosar. (...) Presedintele Constantinescu, pe
"Ceea ce va pot spune, insa, cu siguranta este ca presedintele Emil Constantinescu, in cadrul sau in afara CSAT, nu a dat niciodata vreo dispozitie sau nu s-a implicat in vreun fel in secretizarea vreunui dosar. (...) Presedintele Constantinescu, pe atunci, a avut doua sau trei intalniri cu intregul Colegiu CNSAS de pe vremea respectiva si la cel putin una dintre intalniri au participat si directorii serviciilor secrete de la acea vreme si presedintele a pus fata in fata cele doua tabere - sa le spunem - si mesajul a fost urmatorul: intelegeti-va intre dumneavoastra, colaborati, scoateti tot ceea ce este de interes public. Iar membrilor Colegiului CNSAS le-a facut o alta oferta; le-a spus: in momentul in care intampinati un refuz din partea serviciilor secrete cu privire la desecretizarea unor dosare importante din punctul dumneavoastra de vedere in punerea in aplicare a legii CNSAS, apelati fara nicio restrictie, fara nicio problema la mine, semnalati-mi acest lucru si eu voi cere in CSAT desecretizarea dosarelor pe care dumneavoastra mi le indicati. Pana la sfarsitul mandatului lui Emil Constantinescu, fostul CNSAS, condus de deja celebrul si nefericitul Onisoru, nu a apelat niciodata la serviciile presedintelui Emil Constantinescu pentru desecretizarea vreunui dosar".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.