octombrie a.c. Dupa completarea cererilor, beneficiarii care au intrat in baza de date a nou-infiintatului Birou Judetean al Cotei de Lapte Vaslui vor fi monitorizati, astfel incat cota de lapte negociata cu Uniunea Europeana pentru anul 2007 sa nu d
octombrie a.c. Dupa completarea cererilor, beneficiarii care au intrat in baza de date a nou-infiintatului Birou Judetean al Cotei de Lapte Vaslui vor fi monitorizati, astfel incat cota de lapte negociata cu Uniunea Europeana pentru anul 2007 sa nu depaseasca, pe intreaga tara, 3.057 de tone. Practic, fiecarui crescator de vaci din judet i se va permite valorificarea unei cote pe care, daca nu o respecta, va fi sanctionat.
Attila Miklos, directorul Unitatii de Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (UARZ) Vaslui, a declarat ca, din totalul de 3.057 tone de lapte, 1.093 de tone vor fi livrate pentru procesare unitatilor comerciale de profil, 1.964 tone vor fi destinate vanzarilor directe in piete si ca abonamente, la care se adauga 0,188 tone ca extracota.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.