Lista cartilor pline de fantezie si suspans continua. In luna iulie a acestui an a fost lansata si cea de-a treia carte din seria ""Tamir"". Autoarea Lynn Flewelling a cochetat si cu alte meserii, cum ar fi editor, tehnician si jurnalist, insa ac
Lista cartilor pline de fantezie si suspans continua. In luna iulie a acestui an a fost lansata si cea de-a treia carte din seria ""Tamir"".

Autoarea Lynn Flewelling a cochetat si cu alte meserii, cum ar fi editor, tehnician si jurnalist, insa acum se dedica in totalitate scrisului. Cartea, recent lansata, ""The Oraclea€™s Queen"", are un subiect interesant, dar fantastic. Povestea se concentreaza in jurul regatului Skala, iar protagonista este o tanara care incearca sa elibereze poporul de sub conducerea unui rege malefic. Trilogia Tamir a debutat cu volumul ""Bone Dolla€™s Twin"". Seria a continuat cu ""Hidden Warrior"" si ""The Oraclea€™s Queen"". Lynn Flewelling a debutat ca scriitoare cu un roman despre vampiri, ""Letter to Alexi"". (Miruna Nicolae)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.