Realizatorii paginilor politice ale ziarului Adevarul au analizat si evenimentele saptamanii care se incheie astazi, stabilind urmatoarele ierarhii:

Evenimentele cu consecintele cele mai importante
1. Declaratia lui Traian Basescu prin car
Realizatorii paginilor politice ale ziarului Adevarul au analizat si evenimentele saptamanii care se incheie astazi, stabilind urmatoarele ierarhii:

Evenimentele cu consecintele cele mai importante
1. Declaratia lui Traian Basescu prin care sustine ca nu a avut angajament la Securitate si nu a semnat nicio informare catre politia politica a regimului comunist, seful statului adaugand ca dezvaluirile din dosarele ajunse la CNSAS nu reprezinta o actiune declansata din ratiuni politice.
2. Incheierea termenului pana la care alesii locali au putut sa migreze de la un partid la altul, fara a-si pierde mandatul, formatiunea care a iesit in castig fiind PD.
3. Hotararea liderilor Aliantei D.A. de a modifica legea Ticu in sensul eliminarii ambiguitatilor privind notiunea de politie politica si de a exclude din partide pe cei care au fost dovediti drept colaboratori ai fostei Securitati.
4. Respingerea de catre partidele parlamentare a apelului PC de a izola Partidul Democrat, atat formatiunile din Coalitie, cat si PSD considerand acest demers nerealist.
Personalitatea cea mai controversata
1. Mona Musca, ramasa fara sprijin politic si pe punctul de a fi exclusa din PNL in urma dezvaluirilor privind colaborarea sa cu Securitatea.
2. Cuplul democratelor Ana Maria Cristina si Gabriela Vasile, care dupa ce si-au pus poalele in cap au fost date afara din conducerea ARIS de catre premierul Tariceanu, iar seful lor de partid, Emil Boc, a afirmat ca le va exclude si din PD.
3. Traian Basescu, acuzat de Dan Voiculescu ca ar fi fost racolat de Securitate si ca a produs mult rau unor persoane care pot depune marturie in acest sens.
Trofeul Socrate
1. Traian Basescu: "Niciun ofiter de Securitate nu a reusit sa conduca vreo nava".
2. Ticu Dumitrescu: "Cand te stii cu musca pe caciula nu-ti doresti si nu dai din coate sa ajungi in varful piramidei de putere".
3.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.